Medyacark Haber Sitesi
HV
17 MAYIS Cuma 11:47

BEKLENMEYEN VEDA! MASTERCHEF KİM ELENDİ? TV8 ile 5 Kasım 2023 MasterChef'te kim elendi, kim gitti, hangi yarışmacı?

MasterChef kim elendi belli oldu. Tüm sezonlardan en iyilerin yarıştığı All Star sezonunda yavaş yavaş finale yaklaşılıyor. Mücadele devam ederken her hafta belirlenen eleme adayları ekstra ter döküyor. Son haftada Dilara, Cemre, Alican, Tolga, Barış, Esra ve Batuhan potada yer aldı. Mehmet, Somer ve Danilo Şef'in tadımı ardından bir kişi şampiyonluk hayallerine veda etti. Peki; TV8 ile 5 Kasım 2023 MasterChef'te kim gitti, hangi yarışmacı veda etti? İşte 'MasterChef kim elendi' sorusunun yanıtı!

MAGAZİN
Giriş Tarihi : 06-11-2023 12:37
BEKLENMEYEN VEDA! MASTERCHEF KİM ELENDİ? TV8 ile 5 Kasım 2023 MasterChef'te kim elendi, kim gitti, hangi yarışmacı?

Eleme adayları son dokunulmazlık oyunu ardından belli oldu. Pota netleşti ve isimler ortaya çıktı. MasterChef All Star yarışmacıları kupayı kaldırmak için mücadele ediyor. Yarışta her hafta olduğu gibi bir kişi daha şampiyonluk hayallerine veda etti.

LK ONLAR KURTULDU

Eleme potasında Dilara, Cemre, Alican, Tolga, Barış, Esra ve Batuhan potada yer aldı. İlk etapta elemeden kurtulan isimler Dilara, Cemre ve Alican oldu.

O İKİ İSİM KALDI

Daha sonra Tolga ve Batuhan eleme stresinden kurtuldu ve geriye iki isim kaldı: Esra ve Barış! MasterChef'te elenen isim BARIŞ oldu.

 

Serenay Serenay

YORUMLAR