Medyacark Haber Sitesi
HV
02 MAYIS Perşembe 21:31

HENDEK ŞAMPİYONLAR FIGHT AKADEMİ SPOR KULÜBÜNDEN ANLAMLI ZİYARET

Hendek Şampiyonlar Fıght Akademi Spor Kulübü Sporcuları, güzel bir oyunla rakibini yenen Hendek Gençlik Spor Kulübü Takımı Futbolcularını, idman yaptıkları sahada ziyaret ederek, sporcu kardeşlerini tebrik etti.

SPOR
Giriş Tarihi : 06-03-2024 23:36
HENDEK ŞAMPİYONLAR FIGHT AKADEMİ SPOR KULÜBÜNDEN ANLAMLI ZİYARET

Hendek Şampiyonlar Fıght Akademi Spor Kulübü Sporcuları, hafta sonu oynanan U-17 Ligi maçlarında Hendek Gençlik Spor Kulübü Futbol Takımı, güzel bir oyunla rakibini yenen futbolcuları idman yaptıkları sahada ziyaret ederek, sporcu kardeşlerini tebrik etti.

Hendek Şampiyonlar Spor Kulübü Antrenörü Erkan Yılmaz ve Hendek'imizin yetiştirdiği Profesyonel Kickboks ve Muay Thai Sporcusu Özge Nur Avcıl ile birlikte futbolcu kardeşlerimize idman sonu tatlı ikram ettiler.

Erkan Yılmaz, "Sporun her branşı çok güzel, spor için branşların önemi olmadığını belirten hocamız gençlerin ne olursa olsun sporun içerisinde yer almalarını ve bütün kötü alışkanlıklardan uzak durmaları için spor yapmalarını tavsiye etti."

Profesyonel Sporcumuz Özge Nur Avcıl ise, kendisinden örnek vererek, kendisinin çok hiperaktif bir insan olduğunu küçük yaşlarda sporla tanışmasaydı ilereride ciddi sıkıntılar yaşayabileceğini ifade etti. Sporcumuz, gençlerin muhakkak bir spor branşıyla uğraşmaları gerektiğini bu sayede hertürlü kötülüklerden uzak olacaklarını dile getirdi. Şunu unutmamalıyız ki; "BİZLER SAHİP ÇIKMAZSAK, BAŞKALARI SAHİP ÇIKAR" sloganıyla sözlerini noktaladı.

Hendek Gençlik Spor Kulübü Antrenörü Orhan Kumru, kendilerine yapılan ziyaretten son derece mutlu olduklarını, yapılan herşeyin Hendek'teki gençlerimiz için olduğunu dile getirerek, Yılmaz ve sporcularına teşekkür etti.

meleknur cengiz meleknur cengiz

YORUMLAR