Medyacark Haber Sitesi
HV
17 MAYIS Cuma 11:09

MASTERCHEF 7'İNCİ ELEME ADAYI KİM OLDU, hangi isim? MasterChef'te haftanın son eleme adayı olan yarışmacı ve haftanın tüm eleme adayları...

MasterChef'te heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Bu akşam ekrana gelen son bölümde haftanın son eleme adayı olacak yarışmacının belirlenmesi için iki etaptan oluşan bir yarışma düzenlendi. İlk etapta Rafet Şef'in Kuzu Konfi tabağını yapan 5 yarışmacı adını bir sonraki haftaya yazdırırken son 5'e kalan isimler ise haftanın son eleme adayı olmamak için mücadele etti. Peki MasterChef'te haftanın son eleme adayı kim oldu?

MAGAZİN
Giriş Tarihi : 29-10-2023 10:39
MASTERCHEF 7'İNCİ ELEME ADAYI KİM OLDU, hangi isim? MasterChef'te haftanın son eleme adayı olan yarışmacı ve haftanın tüm eleme adayları...

MasterChef All Star'da şefler tarafından yapılan değerlendirme sonucunda en başarılı tabağı yapan isim Hasan olurken sonrasında sırasıyla en başarılı tabak çıkaran isimler Eren, Dilara, Ayaz ve Alican oldu.

MASTERCHEF HAFTANIN SON ELEME ADAYI KİM OLDU?

İkinci etapta şeflerin en sevdiği çikolatalar ana ürün olurken Tolga ve Tahsin Danilo Şef'i seçerken ürünleri Sütlü Çikolata oldu. Sergen, Mehmet Şef'i seçerken ana ürünü Beyaz Çikolata oldu. Barış ve Kıvanç, Somer Şef'i seçerken ana ürünleri Bitter Çikolata oldu. 4 isim verilen ana ürünler ile tatlı yaparken Barış yemek yapmayı tercih etti. Yapılan tadımlar sonucunda en başarılı tabağı hazırlayan isim Tolga olurken, yemek yaparak cesaretinden dolayı şeflerden tebrik alan Barış gecenin ikinci ismi olurken en başarılı üçüncü tabağı hazırlayan isim Sergen oldu. 
 

MASTERCHEF HAFTANIN SON ELEME ADAYI OLAN YARIŞMACI KİM OLDU? İŞTE HAFTANIN ELEME ADAYLARI

MasterChef All Star'da çikolatanın ana ürün olduğu gecede son ikiye kalan iki isim Tahsin ve Kıvanç olurken gecenin en başarısız tabağını yapan ve haftanın 7'inci eleme adayı olan yarışmacı Tahsin oldu.  MasterChef'te bu gecenin eleme adayının belli olmasının ardından eleme potasında mücadele edecek olan isimler Esra, Cemre, Tanya, Batuhan, Metin, Barbaros ve Tahsin oldu. 

Serenay Serenay

YORUMLAR