Medyacark Haber Sitesi
HV
17 MAYIS Cuma 11:08

MASTERCHEF ARSA ÖDÜLÜ kazanan kim oldu? MasterChef 20 Ekim arsa ödülünü hangi takımdan kim kazandı? İşte kazanan yarışmacı...

MasterChef All Star'da ekrana gelen son bölümde Kırmızı ve Mavi takım yarışmacıları arsa ödülü için mücadele etti. Lüleburgaz'da gerçekleştirilen dış çekimde en güzel tabakları çıkaran ve en başarılı olan takım Mavi takım oldu. Mavi takım kendi içinde oynadığı bireysel oyunun ardından 4 ismin tabağı şefler tarafından beğenildi. Peki MasterChef'te arsa ödülünün sahibi kim oldu?

MAGAZİN
Giriş Tarihi : 21-10-2023 07:19
MASTERCHEF ARSA ÖDÜLÜ kazanan kim oldu? MasterChef 20 Ekim arsa ödülünü hangi takımdan kim kazandı? İşte kazanan yarışmacı...

Dün gece ödül oyununda mavi ve kırmızı takım Lüleburgaz'a misafir oldu. Yarışmacılar burada Trakya mutfağından pilaska, gerdan çorbası, kaymaklı lahana aşı, Elbistan tava ve hayrabolu tatlısı için karşılaştı Verilen süre ile beraber yarışmacılar en iyi tabağı yapmak için elinden geleni yaptı. Süre sonunda konuklar takımların yemeklerini değerlendirdi. Stüdyoda yapılan oy sayımı ile ilk turu mavi takım kazandı.

MASTERCHEF ÖDÜLÜ KİM KAZANDI? 

İlk turun ardından ikinci etaba çıkan yarışmacılar bu kez sıfır atık konseptinde karşı karşıya geldi. Bu turda şefler yarışmacılardan hafta boyunca kalan malzemelerden yaratıcı tabaklar yapmasını istedi.

45 dakikalık süre sonunda şefler yaptıkları değerlendirme sonucu en iyi tabağı Kıvanç, Metin, Tanya, ve Sergen yaptı. Şeflerin kararı ile arsa ödülünü Kıvanç kazandı. 

 
Serenay Serenay

YORUMLAR