Medyacark Haber Sitesi
HV
17 MAYIS Cuma 13:35

MASTERCHEF ELEME ADAYI 14 EKİM KİM OLDU? MasterChef All Star'da haftanın 7'înci eleme adayı hangi yarışmacı oldu? Tolga mı, Azize mi?

Masterchef eleme adayları izleyiciler tarafından merak ediliyor. Bu hafta Masterchef'te 6 eleme adayı belli oldu. 7. yani haftanın son eleme adayı belirlendi. Masterchef'te haftanın son eleme adayı eleme potası dışında kalan yarışmacıların arasından belirlendi. Eleme adayının belirleneceği oyunun ilk turunda tuzda balık yapıldı. İkinci turda ise yarışmacılar kuzu pirzola ve soslar ile yemekler hazırladılar Peki 14 Ekim Masterchef'te eleme adayı kim, bu haftanın son eleme adayı hangi yarışmacı oldu? İşte Masterchef eleme adayları...

MAGAZİN
Giriş Tarihi : 15-10-2023 11:48
MASTERCHEF ELEME ADAYI 14 EKİM KİM OLDU? MasterChef All Star'da haftanın 7'înci eleme adayı hangi yarışmacı oldu? Tolga mı, Azize mi?

Masterchef'te haftanın son eleme adayı 14 Ekim tarihinde belli oldu Eleme potasına kalmayan yarışmacılar son eleme adayı olmamak için yarıştılar. Masterchef yarışmacıları ilk olarak tuzda balık yaptılar. Tuzda balığı en iyi yapan 6 isim eleme potasından kurtuldu Masterchef'te haftanın son eleme adayının belirlemek için yapılan yarışta eleme potasında kurtulan 6 isim sırayla şu şekilde oldu; Eren-Barbaros-Hasan-Alican-Dilara ve Tanya.

Eleme adayının belirleneceği ikinci tura kalanlar Cemre, Tolga, Azize, Batuhan, Ayaz ve Barış oldu. Masterchef 14 Ekim yayında ikinci tura kalan yarışmacılar kuzu pirzola ve şeflerin sevdiği sosları seçerek bir tabak hazırladılar. 3 şefin sevdiği sosları kutuların altında yer aldı ve yarışmacılar, sosları bilmeden bir şef seçtiler. Batuhan, Danilo Şef'in sevdiği sosu seçti ve kutusunun altından az tuzlu soya sos. Barış, Mehmet Şef'in sosunu seçti ve kutusunun altında worcestershire sos yer aldı. Cemre, Tolga, Azize ve Ayaz ise Somer Şef'in sevdiği sosu seçerek kutularının altında sriracha sos geldi. Yarışmacılar kendilerine gelen bu soslar ve kuzu pirzola ile en iyi tabağı yapmaya çalıştılar.

Haftanın 7.eleme adayını belirlemek için yapılan oyunun ikinci turunda birinci olarak çıkan Cemre eleme potasına kalmaktan kurtuldu. Azize ve Tolga ise son ikiye kaldı. Eleme potasına giden 7.isim ise Tolga oldu.

İŞTE MASTERCHEF ELEME ADAYLARI

Masterchef'te ilk 6 eleme adayları takım oyunu kaybeden takımdan belirlendi. Son eleme adayı ise kalan yarışmacıların bireysel yarışlarından seçildi. Masterchef'te bu hafta eleme adayları; Kerem, Sergen, Tahsin, Metin, Kıvanç, Esra ve Tolga.

Serenay Serenay

YORUMLAR