Medyacark Haber Sitesi
HV
17 MAYIS Cuma 14:17

MASTERCHEF ÖDÜL OYUNUNU kazanan açıklandı! Masterchef'te ödülü Cemre mi, Tanya mı aldı? Masterchef'te ödülü kim kazandı?

Masterchef'te ödül oyununda yarışmacılar kıyasıya rekabet ettiler. Yeni bölümde Masterchef ekibi Kahramanmaraş'a gitti ve oraya özgü yemekleri yaptılar. Masterchef ödül oyununda kazanan takım daha sonra ise kendi arasında ödülü alacak kişinin belirlenmesi için bir yarışa çıktı. Peki 27 Ekim Masterchef'te ödül oyununu kim kazandı? Masterchef'te ödülü kim aldı?

MAGAZİN
Giriş Tarihi : 28-10-2023 10:03
MASTERCHEF ÖDÜL OYUNUNU kazanan açıklandı! Masterchef'te ödülü Cemre mi, Tanya mı aldı? Masterchef'te ödülü kim kazandı?

Masterchef'in yeni bölümünde yarışmacılar Kahramanmaraş mutfağından yemekler hazırladılar. Mavi ve kırmızı takım; 

Maraş paça

Maraş D börek 

Tas pilavı

Maraş tava

Kıvrım tatlısı
tabaklarını yaptılar. Ödül oyunun ilk etabını 20-15'lik skorla Mavi takım kazandı. Masterchef'te ödül oyunun ilk etabını kazanan Mavi takım ödül için kendi arasında yarıştılar. Ödül oyunun ikinci turunda en iyi yemekleri yapan Kıvanç, Tanya, Cemre ve Esra öne çıkan isimler oldu. Ödülü almak için son ikiye ise Cemre ve Tanya kaldı. Birinci olan isim Cemre, Masterchef'te bu hafta ödülü kazanan isim oldu.

Serenay Serenay

YORUMLAR