Medyacark Haber Sitesi
HV
17 MAYIS Cuma 11:47

MasterChef'te düelloyu hangi takım kazandı? 10 Ekim MasterChef 1. ve 2. eleme adayı kim oldu?

MasterChef All Star yarışmasında mavi ve kırmızı takımın ilk sınavı! İki takım ilk dokunulmazlık mücadelesinde tabaklar çıkardı. Yarışmacılar pidelerle muhteşem bir düelloya imza attı. Kaybeden takım ikinci kez tezgah başına geçerek bu defa da bireysel dokunulmazlık için performans sergiledi. Peki, MasterChef'te hangi takım kazandı, eleme adayları kim oldu?

MAGAZİN
Giriş Tarihi : 11-10-2023 01:00
MasterChef'te düelloyu hangi takım kazandı? 10 Ekim MasterChef 1. ve 2. eleme adayı kim oldu?

Takımlar, salı akşamı ilk oyununa çıktı. Düello olarak gerçekleşen yarışta şefler, 9 ilden 9 pide yapmalarını yarışmacılardan istedi. Pidelerin yapımı için ise bir saat süre verildi. İşte, menüdeki pideler:

Cemre - Tolga : Şerbetli pide
Barış - Batuhan : Patatesli Kır pidesi
Sergen - Ayaz : Cantık pidesi
Alican - Azize : Bıçak arası
Eren - Metin : Cicirya pidesi
Kerem - Dilara : Nazilli pidesi
Tahsin - Esra : Cıvıklı pide
Barbaros - Tanya : Trabzon yağlısı
Hasan - Kıvanç : Bafra pidesi

Şeflerin yemekleri değerlendirmesi ardından 6-3 skorlar ilk yarışı kazanan kırmızı takım oldu.  Mavi takım bireysel dokunulmazlık oyununda performans sergiledi. Yarışmacılardan Meksika yemeği ''tamales'' tabağı yapmaları istendi. Batuhan, Dilara, Cemre, Azize'nin tabakları başarılı bulundu. Haftanın ilk bireysel dokunulmazlığının sahibi Batuhan oldu. Tahsin'in seçimi ile ilk olarak Tahsin potaya girdi. Oylama sonucuna göre Sergen ikinci gitme adayı seçildi.

Serenay Serenay

YORUMLAR